آموزش رفع خطای 403 در وردپرس
همانطور که در تصویر هم میبینید پیغام خطا به صورت زیر درج شده است که در توضیحات آن نیز به عدم داشتن دسترسی و نداشتن مجوز کافی برای مشاهده صفحه توضیح داده شده است.
403 Forbidden – You don’t have permission to access ‘/’ on this server. Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request
اگر در پیغام خطا دقت کنید عبارت permission را مشاهده میکنید که مربوط به سطح دسترسی در پوشهها و فایلهای هاست و سرور است. همانطور که میدانید هر فایل و پوشه در هاست و سرور دارای یک سطح دسترسی برای مشاهده، خواندن و نوشتن است که سه گروه کاربری مختلف نیز برای آن تعریف شده است. حال برای اینکه این پوشهها و فایلها برای همه افراد در دسترس باشد لازم است که مجوز دسترسی برای مشاهده را داشته باشند. در صورتی که این مجوز وجود نداشته باشد خطا 403 forbidden رخ خواهد داد که به معنی عدم اجازه دسترسی برای مشاهده فایل است.
آموزش رفع خطای 403 forbidden وردپرس
به وجود آمدن خطای 403 ممکن است در هر مرحلهای به وجود بیاید که از نمونه این موارد میتوان به ارور 403 در نصب وردپرس، ارور 403 در صفحه ورود به وردپرس و ارور 403 در پیشخوان وردپرس اشاره کرد. در هر صورت برای برطرف کردن هر یک از این حالات باید دسترسی لازم را برای مشاهده صفحات و رفع خطای forbidden 403 فراهم کرد. بیشترین مواردی که در آنها به وجود آمدن ارور 403 وردپرس رخ میدهد شامل موارد زیر است.
عدم داشتن دسترسی به پوشه wp-admin(صفحه پیشخوان وردپرس)
عدم داشتن دسترسی به فایل wp-login.php(صفحه ورود به مدیریت وردپرس)
ارور 403 در نصب وردپرس هنگام استفاده از بسته نصب آسان
خطای 403 در برخی از صفحات سایت مانند برگه، نوشته یا محصول
عدم دسترسی به یک دایرکتوری خاص که وردپرس در آن نصب شده است
همانطور که میبینید در تمامی حالات ممکن علت به وجود آمدن خطای 403 وردپرس بخاطر نداشتن دسترسی صحیح به پوشه یا فایلی از سایت است. حال این دسترسی میتواند مستقیما از سوی شما تغییر داده شده باشد یا اینکه افزونهای نصب کرده باشید که باعث به وجود آمدن این اختلال شده باشد.
چرا خطای 403 forbidden در وردپرس رخ میدهد؟
در برخی موارد جدایی از اینکه به وجود آمدن خطای 403 از سمت تنظیم نبودن دسترسی رخ میدهد برخی افزونههای امنیتی وردپرس باعث این مشکل خواهند شد. در صورتی که از افزونههای امنیتی در وردپرس استفاده میکنید باید بدانید که این افزونهها برای جلوگیری از هر گونه خرابکاری و به منظور بلاک کردن آدرس آیپی در صورت مخرب بودن، در حین همین عملیات بلاک کردن آدرس ip در وردپرس ممکن است باعث بروز خطای 403 شوند.
گاهی اوقات نیز پیش میآید که شرکت میزبان هاست وردپرس تغییرات اتفاقی را به تنظیمات سرور خود اضافه میکند که ممکن است موجب بروز خطای غیرمجاز 403 در وبسایت شما شود.
حال که با انواع دلایل به وجود آمدن ارور 403 در وردپرس آشنا شدید در ادامه به معرفی نحوه برطرف کردن خطای 403 در وردپرس میپردازیم. اما قبل از استفاده از هر یک از روشهای ذکر شده برای رفع خطا، حتما یک نسخه پشتیبان از هاست خود تهیه کنید. یا اینکه میتوانید نسخه پشتیبان را به صورت جدا جدا(بک آپ گیری از فایلهای وردپرس و بک آپ گیری از دیتابیس وردپرس) نیز انجام دهید تا در صورتی که خطایی در حین انجام روشها رخ داد، مشکلات به وجود آمده را دو چندان نکنید.